Setmanari d'informació local - 138 anys

Els Indignats Ma-10 carreguen contra la DGT per no posar radars i sonòmetres

Demanen la dimissió de la directora de l'administració, Francisca Ramis, per prendre decisions «poc efectives»

58971

La plataforma Indignats Ma-10 ha carregat aquest cap de setmana contra la Direcció General de Trànsit (DGT), després que es publiqués que aquesta administració començava a instal·lar càmeres a la carretera de la Serra.

Tot i que la mesura té l'objectiu de combatre les carreres il·legals, tal com demanen els veïns, aquests asseguren que aquest no és l'acord a què es va arribar. «Han decidit instal·lar càmeres sense sonòmetre ni radar com se'ns va prometre fa dos mesos en una reunió mantinguda al Consell. Ara només gravaran les imatges i ja», lamenten des de la plataforma veïnal.

El fet és que un dels principals temes que fa anys que denuncien, a més del perill que suposa la conducció temerària, és el soroll que fan les motos. Per això, des de la plataforma se li dona molta importància que es mesuri el soroll: «Rebenten els sonòmetres a 125 decibels, quan el màxim permès són 90», asseguren.

Aquesta no és l'única decisió de la DGT que ha emprenyat els Indignats, també les diverses declaracions que s'han fet des d'aquesta administració sobre la velocitat a què circulen les motos i els cotxes. «Van fer i van anunciar un informe sostenint que a la Ma-10 no es cometia cap il·legalitat i que els vehicles circulaven a 35 quilòmetres per hora», expliquen els veïns.

Dimissió

Per això, demanen la «immediata dimissió» de la directora de la DGT, Francisca Ramis: «Fen veure que actuen davant d'una situació demandada per la ciutadania generant despesa pública, però sense resoldre ni combatre el problema», sentencien.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.