Setmanari d'informació local - 138 anys

Els vehicles ja transiten per la Gran Via

El cèntric carrer ha estat obert al trànsit avui al matí

La Gran Via ja està oberta al trànsit. Avui al matí l'Ajuntament s'ha encarregat d'inaugurar el cèntric carrer, motiu pel qual els vehicles ja poden emprar de nou la totalitat d'aquest carrer. La finalització de les obres en el segon tram del carrer ha permès que els residents i visitants puguin fer servir la Gran Via.

Recordem que fa unes setmanes es va obrir al trànsit el tercer tram del carrer, el de la part inferior que va de la plaça Amèrica fins al carrer Noguerar. Posteriorment, les feines s'intensificaren en aquest segon tram, el de la part del centre del carrer, ja que el primer tram està llest també des de fa mesos.

Durant els darrers dies les tasques s'han centrat en la instal·lació del mobiliari urbà i de l'enllumenat públic. Així doncs, una vegada finalitzades aquestes feines, avui la Vila i l'empresa encarregada de l'obra, DOSMAS, han pogut inaugurar aquest carrer, fet que ajudarà a descongestionar el trànsit del centre.

Per altra banda, amb motiu d'aquesta obertura, el tram del carrer de la Mar que fins ara era en sentit descendent, venint del carrer Vicari Pastor, torna al seu sentit anterior. Així doncs, els vehicles tornen a partir d'avui a pujar en sentit ascendent pel carrer de la Mar fins a arribar a Vicari Pastor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.