Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila estudia posar zona verda en gran part dels aparcaments de Sóller

L’aparcament de Teixidores seria un dels que diposaria d’una zona verda.

Una altra mesura que estudia l’Ajuntament per donar sortida a les protestes dels residents davant la manca d’aparcament és posar una part de zona verda als pàrquings de Sóller. En aquest sentit, davant la necessitat urgent de trobar solucions, els residents que ja compten amb la targeta d’ORA podrien estacionar el seu vehicle en aquests aparcaments reservats «pels que viuen a Sóller», confirmà el regidor de Governació, Carlos Darder.

Per això, Darder i el regidor de Mobilitat, Pep Porcel fan feina a correcuita per donar sortida a un problema «que reconeixem que existeix i que causa malestar entre la gent», digué.
De moment, estudien posar un apart de zona verda als aparcament de Sóller per afavorir el veïnats, però també modificar l’ordenança que regula els estacionaments perquè «durant els mesos de juny, juliol i agost els residents puguin utilitzar la targeta d’ORA per deixar el cotxe també als carrers i aparcaments que no tenen assignats», assegurà el regidor.

No obstant això, els tècnics municipals estudien com posar en pràctica la mesura, «per la qual cosa encara no s’ha fet efectiva a nivell pràctic», afegí darder.
Es dóna el cas que aquest paquet de millores s’ha anunciat la mateixa setmana en què els residents continuen denunciant mitjançant les xarxes socials que reben multes per estacionar en una via o en un lloc que no els pertoca.
D’altra banda, des de la plataforma SOS Residents, es mantenen a l’espera de tenir una altra reunió amb l’Ajuntament que els informi de les passes que s’han anat aprovant d’ençà de la primera reunió amb el Consistori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.