Setmanari d'informació local - 139 anys

El PP assumeix les regidories de Seny

El batle, Miquel Nadal. | Irene Cabrer

Avui s’ha constituït el nou organigrama de l’equip format per PP i Porcel. Després de la renúncia formal dels regidors dos regidors de Seny, els populars assumeixen des d’avui les regidores que gestionaven Sebastià Aguiló i Esther Alfonso. Així, el regidor, Juan A. Lorente serà el nou regidor d’Urbanisme, Obres i Activitats, a més d’encarregar-se de les àrees de Patrimoni i Sóller Activa.

D’altra banda, la regidora Mar Castañer assumeix Promoció Econòmica i Desenvolupament Local; i, Agricultura, Pesca i Ramaderia juntament amb les gestió de les platges serà pel regidor de Participació Ciutadana, Biel Barceló. La regidoria de Medi Ambient es torna a unificar i serà la regidora de Cultura i Sanitat, Antònia Frau qui assumeix aquesta àrea i la vicepresidència del MUCBO. Llum Castañer gestionarà Turisme i Carlos Darder assumirà la vicepresidència de Sóller 2010. El batle, Miquel Nadal ha explicat avui matí que serà el president de la Comissió Paritària del Mercat, mentre «que una dedicació exclusiva serà per Juan A. Lorente, però a hores d’ara encara no està decidit». Queda pendent també atorgar els tinent de batle.

Amb la nova distribució del de les àrees, el nou equip de govern queda format per nou regidors, 8 del PP i el regidor no adscrit, Pep Porcel qui mantindrà la mateixa àrea de Mobilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.