Setmanari d'informació local - 139 anys

La Vila marca les futures zones verdes dels pàrquings

Els residents gaudiran d’aquestes places en set aparcaments del municipi

Tal com ja avançà aquest Setmanari fa dues setmanes, la Vila posarà zones verdes en diferents aparcaments del municipi exclusives per a residents. Aquestes places anomenades ‘zones verdes’ seran destinades als residents que disposin de la targeta d’ORA. La mesura ha estat presa per l’Ajuntament arran de les protestes de les darreres setmanes dels residents davant la manca d’aparcament en el municipi. Així doncs, aquesta setmana el regidor d’Infraestructures i Vies Públiques, Carlos Darder, ha recorregut els aparcaments que disposaran d’aquesta mena de places per tal d’estudiar i marcar les zones on s’ubicaran aquestes futures zones verdes per als residents.

Una vegada analitzats i marcats aquests espais, segons Darder, «ja sabem la quantitat de pintura i senyals que necessitam comanar per crear com més aviat millor les necessàries places per als residents». D’aquesta manera, segons assegura, «la nostra idea és que abans que finalitzi aquest mes de juny, els sollerics i solleriques puguin gaudir de les zones verdes en els pàrquings».

En total la Vila ha confirmat que seran fins a set aparcaments de la Vall que disposaran d’aquestes places que podran emprar tan sols els residents que tenguin la targeta d’ORA. Concretament, seran els pàrquings de Teixidores; Estiradors; Fuensanta; Cetre; Gran Via; Camí des Cingle i Pere Serra els que disposaran d’aquests nous espais per estacionar. Aquesta mesura vol donar solució a la greu problemàtica patida pels veïns del municipi. I, a més, aquesta serà complementada amb una altra que s’ha posat en marxa aquest mateix dilluns, que recordem és que durant els mesos de juny, juliol i agost, els residents amb targeta d’ORA podran aparcar en totes les zones blaves i no tan sols en les que tenen assignades. Segons explica Darder, «amb la mesura de poder aparcar a totes les zones blaves amb la targeta i amb la creació d’aquestes noves zones verdes, volem que la gent del poble trobi llocs per aparcar, si no els troba en les places blaves perquè ja estiguin plenes, disposaran de les noves verdes». A més, segons el regidor, «la mesura de poder aparcar amb la targeta a les zones blaves ja dona el seu fruit, ja que durant aquests primers dies la gent ja ens ha traslladat la seva satisfacció».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.