Setmanari d'informació local - 139 anys

Els alumnes d’Es Convent clamen pel medi ambient

Els implicats penjaren una pancarta a la Vila i llegiren un manifest

El passat dimecres es va celebrar el Dia Mundial del Medi Ambient. Per aquest motiu, Es Convent (Col·legi Sagrats Cors) va decidir organitzar un esdeveniment que implicà tots els alumnes del seu centre. Aquest consistí a penjar una pancarta de grans dimensions al balcó de l’Ajuntament, la qual serà allà durant una setmana, i que porta escrit el missatge de «Facem cura de la Terra, és l’única llar».

Així doncs, el matí tots els estudiants del centre es desplaçaren fins a la plaça Constitució on, en primer lloc, diversos representants de l’escola llegiren missatges reivindicatius sobre l’atri de l’Ajuntament relacionats tots ells amb la protecció del planeta. Entre altres, se sentiren missatges com «hem de tenir cura del planeta per poder tenir un millor futur i fer de la terra un indret més acollidor i habitable», o «fa falta donar molta importància a la conservació dels recursos naturals».

Seguidament, els responsables entraren dins l’Ajuntament per dirigir-se a la Sala Magna. Allà, des del balcó de les cases de la Vila, els estudiants penjaren la pancarta amb el missatge reivindicatiu, per tal que els habitants el puguin visualitzar aquesta setmana, i generar així una consciència entre la gent de l’important paper que tenen els humans en cuidar el planeta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.