Setmanari d'informació local - 139 anys

Tanquen el túnel de sa Mola per evitar el col·lapse de cotxes

La Policia Local ha alertat a través del seu canal dels talls intermitents

Des de fa prop de 45 minuts s'ha tallat el túnel de sa Mola, al Port en l'objectiu d'evitar les retencions. La Policia Local ha alertat a través del seu canal dels talls intermitents, el que ha causat llargues cues en ambdues direccions. La mesura afecta als carrers del Port, qui han quedat totalment col·lapsat de vehicles que no es poden desplaçar.

Com en altres ocasions, les cues quilomètriques s'han generat en un dia de mal temps, la qual cosa fa que molts turistes optin per visitar Sóller. De fet, arriben moltes imatges enregistrades per conductors que han quedat atrapats a la carretera de Deià, el que en aquests moments dificulta i molt la circulació al municipi.

En aquests moments les cues comencen a afectar també a la carretera Desviament on s'estan generant llargues cues de cotxes, una situació que s'ha qualificat de "caos" des de la plataforma SOS Sóller qui reiteren mesures urgents. Tot això, es produeix avui en què el Consell ha presentat el seu projecte per construir 8 rotondes i pacificar la carretera precisament per evitar els embussos en una carretera que sosté uns 10.000 vehicles de mitjana diària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.