Setmanari d'informació local - 139 anys

Finestres i balcons s'omplen de pancartes amb el lema SOS Sóller

Finestres i balcons s'han omplit de pancartes amb el lema SOS Sóller atenent a la convocatòria engegada per la plataforma que du aquest nom. De bon matí, molts ciutadans ja havien preparat els rètols fets amb cartró, camisetes o llençols i que pengen a diferents habitatges sollerics.

Al Port també s'han sumat a la campanya, que té per objectiu lluitar contra la massificació i defensar un turisme responsable i respectuós amb els residents.

Cal recordar que la plataforma ciutadana es fundà per reivindicar aparcaments per als residents, els quals davant la gran afluència de visitants que té Sóller causava malestar als sollerics. Més, endavant les reivindicacions s'ampliaren i aquesta setmana s'han visibilitzat amb la pubiclació d'un manifest i amb l'acció d'avui el qual es demana: pràctiques respectuoses i que assegurin la protecció de l’entorn; limitar i reduir l’ús dels cotxes de lloguer al municipi; la promoció i intensificació de la mobilitat amb transport públic; la preservació i promoció de la identitat cultural i idiosincràsia locals i el respecte a la cultura i costums locals; la regulació real del lloguer turístic i sancions contundents davant conductes incíviques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.