Setmanari d'informació local - 138 anys

Quan les coses estan ben fetes

Sobren les paraules, quan les coses estan ben fetes. Aquesta és la sensació que et queda després de visitar a n'en Tomeu Caldentey Soler al Moli d'en Bou.

Sobren ses paraules quan et reben a la porta amb un gran somriure i aquesta atenció no decau el tota la jornada; de fet cada minut que passes al Moli d'en Bou et sents part part de l'equip; la conjunció personal-client és total, et sens còmode... com a casa.

Un servei exquisit on no hi manca res, on no hi sobre res; tot a la seva justa mesura, com ha de ser. Des de la presentació a viva veu del que menges, les recomanacions per a que la beguda o oli arrodoneixin el menú ; fins al servei de cafè a la terrassa, fan que a pocs llocs es pugui trobar un servei tant professional con al Moli d'en Bou.

Parlar de la cuina que fa en Tomeu, és molt difícil. Cuina mallorquina, cuina propera ,amb productes d'aquí; però amb un estil personal, sense grans pretensions i partint d'una bona base ; com es diria en bon mallorquí, una cuina feta amb seny. És molt difícil que amb aquestes paraules us pugui transmetre ni una ínfima part del que s'arriba a experimentar. S'hi a d'anar, s'ha de gaudir en directe.

El menú comença amb un assortiment d'aperitius : una escuma de Campari, una coca mallorquina, porc confitat o brou de bolets, acompanyats de varis tipus de pa casolans preparen als comensals per la resta del menú.

Durant tota la jornada van desfilant per la taula els plats principals: canaló d'ànec; musclos amb foie, curri i fruita; gall de San Pere amb alfabeguera; porc ibèric amb escamarlans i llengua de vedella blanca amb romesco verda. Tots ells complements un de l'altre per a que cap sabor predomini damunt l'altre i per a que després de cada mossegada, la següent, s'acopla al seu lloc exacte al paladar.

I si amb el salat en Tomeu ja demostrava el seu "savoir faire" ; el dolç compleix perfectament el seu comès d'arrodonir i complementar el menú. Gelat de Ca'n Pinxo amb cafè; gelat de formatge maonés amb aire de tòfona; xocolata amb balsàmic de pera i poma al forn amb vainilla i espècies; acompanyats dels bombons, la degustació de cremes dolçes i el cafè posen colofó a un d'aquest àpats que es recorden al llarg del temps.

L'apunt: El Restaurant "Es Molí d'en Bou" obrí les ses portes l'any 2000 sota la gerència de Tomeu Caldentey i Soler, propietari i cap de cuina del restaurant durant tot aquest temps. En tots aquests anys  ha mantingut la mateixa filosofia: oferir i dur a terme una cuina creativa basada sempre en la cuina mallorquina i amb una visió molt personal. L'any 2004, en Tomeu Caldentey fou el primer mallorquí en rebre una estrella Michelin, renovada any enrere any .

Si voleu més informació podeu visitar la web del Moli d'En Bou a http://www.esmolidenbou.es/

Restaurant Molí d'en Bou

C/ Liles s/n Sa Coma

971 56 96 63

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.