Setmanari d'informació local - 138 anys

“Azúcar con amor" (II)

(Ve de la setmana anterior) Continuam les jornades dolces de la ma de Conchín Requena Martínez del blog www.azucarconamor.es .

La setmana passada vérem un del seus pastissos la " IPAD TARTA" . Doncs avui en coneixerem la seva elaboració: la base del pastís és el bescuit MSC, farcit amb crema de formatge i decorat amb fondant totes tres receptes molt aptes per fer aquest i qualsevol pastís .

Aquí en teniu les receptes:

Bescuit MSC- Madeira Sponge Cake

Es un bescuit ideal per a treballa amb el fondant, ja que és resistent, es pot tornejar i el més important es que és pot congelar i queda genial un cop descongelat.

Ingredients:

4 ous

200 grams de margarina

200 grams de sucre

300 grams de farina

1/2 sobre de llevat tipus Royal

1 pessic de sal

25 grams de xocolata en pols,

Preparació:

(Els ingredients han de estar a temperatura ambient). Passarem per un sedàs la farina, el llevat i la sal. Apart batrem la margarina amb el sucre, seguidament afegirem els ous un a un. Si sembla que es talla la crema podem afegir un poc de farina per a lligar-ho de nou. Un pic que estigui ben batut afegirem la farina poc a poc ( amb el llevat i la sal) i la xocolata en pols. Ho enfornarem a 160 ºC uns 40 minuts. Deixarem refredar-lo fora del motlle i damunt una reixa per tal de que no es condensi humitat

Crema de formatge

Ingredients:

1 terrina de crema de formatge

3 cullerades de margarina

1 cullerada de essència de vainilla o sucre de vainilla

Sucre en pols

Preparació:

Posarem tots els ingredients a temperatura ambient i els batrem tots junts afegint-hi sucre en pols poc a poc fins a aconseguir una crema densa que ens vagi ben per a untar el bescuit.

Fondant de "nubes" o marshmallows

Ingredients:

Una bossa de nubes

Sucre en pols (el doble del pes de les nubes)

Essència (la que vulgueu, però incolora)

Mantega.

Elaboració:

Encalentirem les nubes al microones (anant alerta ja que es cremen fàcilment), afegirem un poc de mantega i un cop fosses anirem afegint el sucre en pols, fins a aconseguir una massa que no s'aferri la taula ni a les mans, però que sigui bona d'estirar i modelar.

No sempre hem d'emprar tot el sucre, es preferible quedar-se un poc curts de sucre. Sempre en podrem anar afegint durant el procés de modelat. Si li posam massa sucre es ressecarà en excés. La pasta la podem guardar dins la gelera ben embolicada amb film i a l'hora d'utilitzar-la li podem donar un poc de calor.

A partir d'aquestes elaboracions i amb molta traça i paciència podem fer coses con les de la fotografia:

"Tarta Winiee the Pooh"

Notícies relacionades

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.