Setmanari d'informació local - 138 anys

«La nova gerència ha fet un canvi dràstic»

Alfonso Gómez Vega ha estat propietari i professor del club de tenis de Sóller durant disset anys.

Alfonso Gómez Vega (Palma, 1973) és un amant del món de les raquetes d’ençà que era ben petit. A més, és soci del Mallorca des de fa molts anys i una de les seves majors aficions és anar a veure els seus partits a Son Moix els caps de setmana.

-Quan i on va començar la vostra afició pel tennis i el pàdel?
-Vaig començar a jugar a tenis al club Gran Playa, a l’Arenal, quan era molt petit. Els meus pares duien el bar del club i jo, lògicament, em passava moltes hores allà. Per això els meus inicis varen ser en aquest club. És allà on el conegut tenista Carlos Moyá va començar també amb la seva carrera tenística.

-Per què vàreu decidir dedicar-vos professionalment al món de les raquetes?
-Doncs perquè jo abans era jugador de tenis. I arriba un moment en què has d’elegir una de les dues línies possibles a seguir, que són les de continuar com a jugador o com a professor. Vaig elegir ser professor, i he de dir que va ser una sortida professional molt encertada i digna.

-Abans d’estar al club de Sóller, on vàreu estar?
-Jo vaig estar fent feina a l’EBE, Escola Balear de l’Esport, que era on hi havia en Rafa Nadal, entre d’altres. Vaig venir directament des d’allà a Sóller.

-Per quin motiu decidíreu venir a Sóller?
-Quan nosaltres fèiem feina a l’Escola Balear de l’Esport vàrem decidir cercar una alternativa. I movent-nos una mica per tot arreu va sorgir la possibilitat de venir a Sóller. I bé, l’impacte visual que ens va generar la primera visita que vàrem fer al club de Sóller ens va ajudar a decidir-nos ràpidament. Vàrem pensar que aquest lloc era perfecte per a nosaltres. Vaig venir amb un company, i entre els dos vàrem iniciar aquest projecte que ha durat tants anys.

-Sabem que heu estat disset anys vinculat al club esportiu de la Vall. Quins han estat els vostres càrrecs aquests anys?
-Durant els primers quinze anys he estat el responsable i propietari del club, o copropietari amb un company, millor dit. També era entrenador de tenis i pàdel i, a més, m’encarregava de la gestió del club. I durant aquests dos darrers anys he estat ajudant als nous propietaris del club, fent quasi el mateix que havia fet durant els primers quinze anys.

-Després de tants anys fent feina aquí, sabem que fa unes setmanes vàreu presentar la vostra dimissió com a treballador del club. Per quins motius heu decidit deixar-ho?
-Doncs perquè la nova gerència del club ha decidit fer un canvi dràstic de la part esportiva del club. Jo no estic d’acord amb aquest canvi i per això vaig decidir presentar la meva dimissió. No estic d’acord ni amb les formes ni amb el nou projecte que volen dur a terme. Varen despatxar un company meu de feina sense previ avís, posant alhora a altra gent esportiva al càrrec. I la veritat és que no em sent amb forces ni amb ganes de seguir amb aquest nou projecte.

-Creis que durant aquests dos darrers anys, que és quan els propietaris del club han canviat, s’haguessin pogut fer millor les coses al club?
-Crec que hi va haver un inici molt fort i molt bo que va aconseguir enganxar molta gent. Part de la nova propietat va començar a fer canvis i millores positives al club. El que passa és que avui en dia no sé quina línia volen seguir. No sé si anirà dirigida al poble o anirà encaminada cap a una altra banda.

-Durant tots aquests anys que heu estat fent feina a Sóller, què és el que més us ha agradat del municipi? I el que menys?
-Doncs és curiós, perquè el que més em va costar d’entendre al principi va ser a la gent d’aquí. Però amb el temps, el que més m’ha agradat i amb el que em quedaré tota la meva vida és amb la gent d’aquí. He fet moltes amistats que m’han fet sentir com a casa meva.

-Continuareu vinculat a Sóller?
-Sí, i tant. Ara he muntat una nova empresa juntament amb en Carlos Lobato, que era el director esportiu de la part del tenis del club de Sóller. Ell ha estat una de les persones afectades amb les noves decisions preses per la direcció del club.

-Quina és la nova empresa?
-Hem muntat una nova empresa esportiva que es diu S PORT. L’hem pogut crear gràcies al suport que ens ha donat una altra empresa, la qual ens ha ajudat a tirar endavant posant-se a la nostra disposició perquè creu de veritat en nosaltres. Aquesta empresa de què estic parlant és GIED, de Biel Quetglas, a qui li estam molt agraïts.

-Què oferirà l’empresa?
-La nostra empresa tendrà tres seus per a poder desenvolupar les tres disciplines esportives que oferirem, que seran les del tenis, pàdel i preparació física. Una seu serà l’Hotel Es Port, on oferirem classes de tenis. Una altra serà el club Padelmon de Palmanyola, on farem classes de pàdel. I, en darrer lloc, la preparació física la durem a terme a l’Hotel Ca’n Roses.

-Estau contents amb aquest nou projecte?
-Si, estam molt il·lusionats, la gent està responent molt bé. Al final el que cercam és ser una alternativa més a Sóller. La idea és que a partir del dia 1 de març iniciem l’Escola de tenis a l’Hotel Es Port. I, per altra banda, durant aquests dies ja hem començat a donar classes de pàdel a Padelmon, Palmanyola.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.