Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller celebrarà Sant Jordi amb un ventall d’actes

Contacontes, presentacions, tallers i venda de llibres a partir del proper dijous

SAN JORDI- DIA DEL LLIBRE | ARCHIVO

Divendres que ve se celebra la festa de Sant Jordi i el Dia del Llibre que, per segon any, es veurà un tant afectat per les restriccions degudes a la pandèmia, el que no impedirà que es puguin organitzar alguns actes presencials.

Així, a la Vall, on la cultura sempre ha jugat un paper important, s’han programat diversos actes per a tots els públics i que culminan el diumenge, dia 25. En tot moment s’hauran de fer seguint la normativa sanitària.


Per començar, demà dissabte a les 17 hores la Biblioteca Municipal Guillem Colom Ferrà acollirà un contacontes amb la «Bruixa Maduixa», amb places limitades.
Ja de cara a la setmana que ve, el proper dijous, dia 22, a les 20 hores tindrà lloc a Can Xoroi la presentació del llibre de les XV Jornades d’Estudis Locals que es dedicaren a l’agricultura.


Divendres, dia del Llibre, l’associació cultural Arrel’Art organitza un taller de punts de llibre, que tindrà lloc a partir de les 17 hores al pati de les Escolàpies. Aquesta activitat està pensada per a participants a partir de 3 anys.
I el mateix divendres a les 20 hores, la Biblioteca acollirà un contacontes per a joves i adults a càrrec de Catalina Valriu i titulat A cau d’orella i patrocinat pel Consell de Mallorca.
Ja dissabte el matí, a Plaça hi haurà la tradicional venda de llibres, enguany amb finalitats solidàries per iniciativa de Sóller Solidari i Somnis Solidaris. I per acabar el mateix dissabte 24, la Parròquia de Sant Ramon de Penyafort acollirà un concert de música mediterrània a càrrec del grup Posidònia i que serà a benefici de dita parròquia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.