Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 135 anys

L’ofrena de flors a la mare de Déu de la Victòria es trasllada a les esglésies

L’Ajuntament programa un acte de presentació dels personatges i les Valentes Dones infantils

SOLLER . FIESTAS PUEBLOS. FLORES A LA MARE DE DEU DE LA VICTORIA. CIENTOS DE PERSONAS PARTICIPAN EN SOLLER EN LA TRADICIONAL OFRENDA PREVIA AL FIRO.

Lluc Garcia

Polèmiques al marge, l’Ajuntament ha decidit programar diferents actes que compondran la Fira d’enguany. Una de les novetats serà l’organizació de l’ofrena de flors a la mare de Déu de la Victòria, que es celebrarà dissabte, dia 8 de maig. Per evitar aglomeracions es farà a les sis esglésies del municipi.

Així, els sollerics es podran apropar vestits amb la indumentària tradicional a fer l’ofrena als temples de Biniaraix, l’Horta, al Port, a l’Alqueria del Comte, al Convent o a la parròquia de Sant Bartomeu, segons sigui la més pròxima des del seu domicilis. Les ofrenes hauran de ser entre les 15 hores i les 17 hores. Una vegada dipositats tots els rams a les esglésies aquests es traslladaran a la parròquia de Sant Bartomeu on seran dipositats a la falda de la Mare de Déu de la Victòria per part de les Valentes Dones infantils i personatges històrics.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris