Setmanari d'informació local - 138 anys

L’ofrena de flors a la mare de Déu de la Victòria es trasllada a les esglésies

L’Ajuntament programa un acte de presentació dels personatges i les Valentes Dones infantils

SOLLER . FIESTAS PUEBLOS. FLORES A LA MARE DE DEU DE LA VICTORIA. CIENTOS DE PERSONAS PARTICIPAN EN SOLLER EN LA TRADICIONAL OFRENDA PREVIA AL FIRO. | Lluc Garcia

Polèmiques al marge, l’Ajuntament ha decidit programar diferents actes que compondran la Fira d’enguany. Una de les novetats serà l’organizació de l’ofrena de flors a la mare de Déu de la Victòria, que es celebrarà dissabte, dia 8 de maig. Per evitar aglomeracions es farà a les sis esglésies del municipi.

Així, els sollerics es podran apropar vestits amb la indumentària tradicional a fer l’ofrena als temples de Biniaraix, l’Horta, al Port, a l’Alqueria del Comte, al Convent o a la parròquia de Sant Bartomeu, segons sigui la més pròxima des del seu domicilis. Les ofrenes hauran de ser entre les 15 hores i les 17 hores. Una vegada dipositats tots els rams a les esglésies aquests es traslladaran a la parròquia de Sant Bartomeu on seran dipositats a la falda de la Mare de Déu de la Victòria per part de les Valentes Dones infantils i personatges històrics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.