Setmanari d'informació local - 138 anys

«No ser investides fou una decisió conjunta»

Les futures Valentes Dones viuran les festes d’enguany com la resta de sollerics. | Aina Borràs

Maite Mas (1996, Sóller) i Marta Bauzá (1993, Sóller) són cosines, però també amigues. Decidiren presentar-se a Valentes Dones perquè des de ben petites viuen la Fira amb molta intensitat. Però lamentablement enguany viuen el seu segon any sense ser investides. En aquesta entrevista expliquen la seva opinió sobre l’ajornament de la investidura.

-De qui fou la decisió d’ajornar la investidura?
-La nostra opinió sempre ha estat a favor d’ajornar la investidura, però la decisió va ser conjunta entre tots els col·lectius, els personatges històrics i les dues pregoneres. En la reunió que férem amb l’Ajuntament totes les parts donaren la seva opinió i s’arribà a la decisió conjunta d’ajornar l’esdeveniment.

-I el Barrut us ha donat suport?
-Sí, totalment. De fet, la seva opinió és la mateixa que la nostra.


-Per què heu preferit esperar l’any que ve per ser investides?
-Són dos els motius que ens han duit a prendre aquesta decisió. Per una banda, perquè som conscients que, amb temps i amb la bona feina dels col·lectius i l’Ajuntament, l’any que ve podrem gaudir d’unes festes més semblants a les de cada any i això ens fa més il·lusió. A més, per una altra banda, també consideram que encara estam en una situació sanitària complicada i que, per tant, no és el moment de fer aquests actes.

Podeu llegir tota l'entrevista a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.