Setmanari d'informació local - 138 anys

El Port celebrarà les festes de Sant Pere amb 'restriccions pandèmiques'

Hi haurà concerts, tallers, concursos i l'habitual processó, però no revetlles

PORT DE SOLLER. FIESTA S PUEBLOS. El Port visqué unes festes baix mínims. Les activitats infantils, la inauguració del mural `Sóller en color¿ i la missa i processó de Sant Pere fou el més destacat | SOLLER

L'Assocació Cultural del Port de Sóller ja està tancant el programa de festes de Sant Pere. Les activitats s'han hagut d'adaptar a la pandèmia i per tant la celebració de revetlles ha quedat totalment descartada. Això sí, en el programa hi haurà moltes activitats alternatives tal com tallers, concursos, concerts i també l'habitual processó. Les activitats s'adaptaran a les restriccions vigents del moment.

La novetat d'enguany, segons ha avançat la presidenta de l'Associació Cultural del Port, Tatiana Ferrer, serà la celebració d'un homenatge dedicat a Pep Mayol 'Passador'. Mayol, que morí el pasast mes de febrer, va ser patró major de la Confraria de Pescadors de Sant Pere del Port durant 12 anys.

A més, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, s'ha avançat que es farà alguna activitat per donar suport a aquest col·lectiu. L'any passat, amb motiu d'aquest dia, l'artista sollerica Maria de Lluc Mayol, va fer un mural al parc de Lepanto.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.