Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament ratifica el teatre de palla tot i els avisos de demanda

La Junta de Govern donà ‘llum verda’ al projecte perquè «té tots els informes favorables»

El teatre ja s’ha dotat d’il·luminació, dispositiu de seguretat i banys.

La Junta de Govern va aprovar dimecres seguir endavant amb el Teatre a la Terra instal·lat fa diverses setmanes per comptar «amb tots els informes tècnics i jurídics favorables».
També va aprovar la programació cultural a realitzar en aquesta instal·lació, malgrat l’avís de demanda per presumpte plagi que recau damunt aquesta infraestructura. El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Sebastià Aguiló, explica que està «tranquil» perquè «el disseny no està enregistrat al registre de propietat intel·lectual» i, per tant, «no hi ha cap argument per advocar al plagi».


La setmana passada l’arquitecte Josep Maria Puigdemasa va presentar un escrit davant l’Ajuntament reclamant la retirada de l’auditori circular fet amb bales de palla per considerar que aquest suposa «una vulneració de la propietat intel·lectual». Segons va publicar aquest setmanari el requeriment presentat és «previ a una demanda judicial», ja que l’autor del disseny no havia autoritzat l’Ajuntament de Sóller a replicar-lo mentre que sí que havia autoritzat una instal·lació amb el mateix disseny i materials als organitzadors del festival musical Caiassa d’Algaida, impulsat pel compositor mallorquí Joan Valent.


En aquest escrit, Puigdemasa instava l’Ajuntament solleric al «cessament immediat de l’ús del disseny protegit d’amfiteatre o auditori agrícola» i reclamava al consistori que s’abstingués de celebrar els actes programats si es volia evitar la demanda judicial.
No obstant això l’equip de Govern de Sóller ha fet cas omís als advertiments i dimecres va aprovar, per Junta de Govern, el programa que s’iniciarà aquest dissabte dia 10, i que continuarà durant el mes de juliol i agost amb exposicions, projeccions, teatre, concerts i altres activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A, fa mes de 2 anys

Clar!! En cas de demanda saben que s’allargara en el temps i apart l’ haurem d’assumir el poble no seran ells a titul particular. Un respecte a sa propietat intelectual!

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente