Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

Maria López: "L’obra és un recull de 4 anys de dedicació"

47095

Maria López (Deià, 1999) s’està fent un lloc dins el món de l’art i ha començat amb una exposició al seu municipi preferit, Deià. Gràcies al suport de la seva família i amics ha pogut complir un dels seus somnis, ser artista i en aquesta entrevista explica la seva obra.

-Quin tipus d’art compon la vostra obra?

- La meva obra està composta per diferents branques artístiques com la pintura, el dibuix, l’escultura, la serigrafia... Realment aquesta exposició és un resum dels quatre anys de carrera i, per tant, hi ha tant art abstracte com figuratiu.

-Amb quina disciplina artística gaudiu més?

-Sempre m’han agradat totes i no em planteig deixar-ne cap de banda, però diria que allò que més m’agrada fer és l’escultura i el dibuix. És curiós perquè gaudesc tant que se’m fa molt fàcil, sobretot el dibuix.

-Com a jove emprenedora, a quins reptes s’ha enfrontat a l’hora d’entrar dins el món de l’art?

-Diria que no a molts perquè realment acab de començar, però és cert que una de les coses que més m’ha costat és trobar la meva línia de treball. De fet, consider que encara estic descobrint quin és el meu estil dins el món de l’art i això és allò més complicat i alhora bonic d’aquesta professió, haver d’experimentar per trobar el teu lloc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.