Setmanari d'informació local - 138 anys

El Casta i Tomeu Penya actuaran per Sant Bartomeu

47097

S’atraquen les festes Patronals de Sant Bartomeu i l’Ajuntament ja té gairebé llest el programa de Festes. Sóller tendrà diversos esdeveniments entre les quals destaquen les actuacions de l’humorista Agustin El Casta i també la del cantant Tomeu Penya.

La regidora de Festes, Mar Castañer, ha explicat que algunes de les actuacions que no es varen poder celebrar per la Fira es faran ara. Aquest és el cas de l’Acroshow, un esdeveniment que consisteix en un espectacle d’acrobàcies que se realitzarà al Port de Sóller. L’actuació d’Agustí El Casta també s’havia de dur a terme al maig, però les restriccions no ho permeteren i s’ha posposat fins a l’agost.

Per als infants, Castañer ha avançat que s’ha contractat un musical de la pel·lícula de Disney Vaiana, ja que el de El Rey León, que precismanet es va celebrar per la Fira d’enguany, tengué molt d’èxit. Enguany com a novetat l’Ajuntament també ha inclòs un espectacle de circ per als més petits.

Per als joves, la regidoria de Festes ha organitzat diversos concerts de grups sollerics, per tal de donar suport als artistes locals. Serà la setmana que ve quan Castañer anunci quins són els grups i quins dies actuaran. De moment el que sí que ja se sap són les mesures de prevenció de contagis que se seguiran. L’Ajuntament, seguint el protocol marcat pel Govern, no farà inscripcions prèvies, sinó que tancarà als accessos i posarà un total de 150 cadires. En estar tots els seients plens, no podrà entrar ningú més.

Castañer ha explicat que la programació «serà molt variada» i que inclou esdeveniments per a tots els públics, els infants, els joves, els adults i els majors. Així, tal com ja es feu per la Fira els actes es faran o bé a la Plaça Constitució o bé al camp de futbol den Maiol.

Aquest dijous, la regidoria de Festes convocà una Comissió Informativa per donar compte de tota la programació establerta per a les Festes Patronals i informà a la resta de regidors que el programa estarà llest la propera setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.