Setmanari d'informació local - 138 anys

Sóller viu unes festes amb actes molt participats

No faltà la música, jocs infantils, activitats esportives i propostes per a tots els públics

La vall de Sóller ha viscut un any més les seves festes patronals en honor a Sant Bartomeu, festes que novament han estat condicionades per la situació sanitària provocada per la Covid-19, tot i que no ha impedit que, especialment durant el cap de setmana passat, es poguessin celebrar un bon nombre d’actes per a tots els públics.


El programa oficial es va iniciar el divendres capvespre i ho feu amb l’actuació de la Batucada Vatua-el Món, que tornà a sortir després de pràcticament dos anys sense poder-ho fer. Sonaren a plaça creant expectació, especialment entre els turistes que es veren sorpresos pel renou dels tambors i altres elements de percussió. També el mateix divendres arribà la primera proposta pels més petits, amb l’actuació dels Astronautes Estrellats, que feren gaudir als infants una bona estona amb les seves versions raperes de les més conegudes cançons infantils.


Una activitat diferent i a un lloc poc habitual com el polvorí dels Cingles va tenir lloc «Sullerica experience», en una manera diferent de tastar la cervessa feta a Sóller i que, no cal dir-ho, va ser tot un èxit, i això que es feren un parell de grups.
Ja el vespre va tenir lloc la primera de les actuacions musicals a Plaça, que tenien aforament limitat. Per començar amb «Inot, te lo canto a voces» i tot seguit el grup solleric Ortiga amb el seu repertori de música irlandesa i de Galícia.

Podeu llegir tota la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.