Setmanari d'informació local - 138 anys

Torna el Concurs de Fotografia Submarina després de dos anys

L’emblemàtic Concurs de Fotografia Submarina del Club Nàutic de Sóller es tornarà a celebrar després de dos anys en la seva XII edició. L’esdeveniment que compta ja amb 46 participants, serà el proper diumenge dia 29 al Port. De moment, dels participants, 6 s’han inscrit a la categoria de càmera reflex, mentre que 22 s’han inscrit a la categoria de càmera compacta. Les inscripcions tancaran la setmana que ve.

Entre les activitats del Club Nàutic de Sóller destaca especialment aquest reivindicatiu concurs de fotografia que en boca dels directius «va néixer per a cridar l’atenció sobre la necessitat de crear la Reserva Marina de Sóller i actualment és l’únic certamen d’aquest tipus que es realitza a Mallorca, per la qual cosa s’ha convertit en un referent per a tots els aficionats de l’Illa».

Un dels organitzadors, Rafel Solivellas, explica que «duim 14 anys demanant la reserva i 12 fent el concurs per donar visibilitat a la reivindicació, però no ens fan cas». Cal destacar que des del Club també s’han organitzat altres activitats com la neteja de les platges i també tallers infantils relacionats amb la importància de protegir la mar.

La jornada
El concurs arranarà al matí al moll comercial on es comprovaran les inscripcions es repartirà un pack de benvinguda amb una botella reutilitzable, un entrepà i una camiseta i s’embarcarà tothom. Llacors, es faran dues immersions i un cop hagin acabat tornaran al Port on es descarreguen les fotografies i es dona un plaç de dos dies als participants per seleccionar les cinc que considerin millors i entregar-les telemàticament.

Llavors, el jurat deliberarà i dia 10 de juny al Museu Balear de Ciències Naturals a les 20 hores es lliuraran els premis. Inicialment l’entrega havia de ser al Museu de la Mar, però coincideix amb una exposició. Aquest dia els organitzadors oferiran un refrigeri als participants mentre visualitzaran un film de la jornada del concurs i també es mostraran les fotos de tots els participants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.