Setmanari d'informació local - 138 anys

La programació de Sant Bartomeu arranca aquest dissabte

48389

L'Ajuntament ha fet pública avui la programació festiva, cultural i d'oci de les festes de Sant Bartomeu. Enguany, s'han organitzat esdeveniments durant 15 dies que arrancaran aquest dissabte dia 12 i finalitzaran el pròxim 27 d'agost. D'entre els actes, destaquen la Cursa Popular d'aquest dissabte dia 12; l'exposició fotogràfica "In memoriam, recuperam patrimoni més de 100 anys Escorxador" al pati de l'Escorxador o l'exhibició de parapent i d'acrobàcies en parapent dels millors pilots del món. A més d'aquests esdeveniments també es podrà gaudir d'altres tradicionals com contacontes, presentacions literàries, exposicions i tornejos, entre d'altres.

Revetlles

Enguany l'Ajuntament ha organitzat tres dies de revetlla. El primer vespre de música sirà divendres dia 19 quan se celebrarà la Nit Jove amb els grups Sa cabra que sopa, O-Erre i DJ Dirty Jobs a partir de les 23:00 la Plaça. Llavors, el dissabte dia 20 a l'Alameda, tendrà lloc la Sóller Power, una festa destinada principalment als adults on els Dj's Toni Socias i Rafel Tabalet la millor música dels anys 70, 80 i 90. El dia d'abans de Sant Bartomeu, dimarts dia 23, la Plaça acollirà la Revetlla Popular amb els grups Sonats, Valnou i Dj Skalas.

Sant Bartomeu

El dia 24, dia de Sant Bartomeu, començarà amb la missa solemne a les 10.30 hores a la parròquia. Llavors, a les 18.30 hores es farà un concert per part de la Banda de Música de Sóller a la Plaça i a les 20 hores es disputarà un partit amistós al Camp d'en Maiol entre el CF Sóller i l'Andratx. Les festes acabaran amb l'espectacle T'ho imagines? del grup Esclatabutzes a les 22.30 hores a la Plaça quan faran l'emblemàtica nit de foc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.