Setmanari d'informació local - 138 anys

Les havaneres retornen amb força en el seu 10è aniversari

Ahir matí els organitzadors presentaren el cartell de la trobada d’enguany

Miquel Jaume (Trui Teatre); Miquel Vera (SER); i el regidor Sebastià Aguiló. | Aina Borràs

El Port de Sóller acollirà entre els dies 16 i 17 de setembre la Trobada d’havaneres, un esdeveniment que, com molts altres, s’havia cancel·lat durant els dos anys de pandèmia. Enguany, en el seu desè aniversari, l’espectacle retorna amb força a la seva ubicació inicial, la platja den Repic on es muntarà l’escenari damunt l’arena.


Els organitzadors han avançat que hi haurà representació sollerica amb l’actuació d’Aires Sollerics i dels Xeremiers de Sóller. Altres grups també confirmats són els catalans Ben Trempats i Mar i Vent. Un dels padrins serà Tomeu Penya, com cada any, mentre que la presentació correrà a càrrec de la periodista sollerica, Maria del Mar Puigserver. Enguany el Ferrocarril de Sóller també col·laborarà i oferirà un preu tancat (6 euros) per transportar amb el Tren i el Tramvia els espectadors que venguin de fora de Sóller. La tornada no es farà enguany amb servei ferroviari, sinó que s’habilitaran autobusos. Al final de l’esdeveniment l’Ajuntament oferira ron cremat per als assistents.


Ahir matí els organitzadors presentaren el cartell de la trobada d’enguany en la qual, com cada any, s’hi han implicat en l’organització la Cadena SER, el Grup Trui i l’Ajuntament. Miquel Vera, Miquel Jaume i Sebastià Aguiló, han defensat la importància de celebrar aquest esdeveniment. «Volem competir amb les trobades de la costa Catalana», apuntà Vera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.