Setmanari d'informació local - 138 anys

La 3a Edat ret un emotiu homenatge als seus socis majors de 85 anys

Seguint la tradició de cada any per aquestes dates, l'Associació de la Tercera Edat de Sóller ha celebrat avui l'homenatge als seus socis majors de 85 anys, en acte celebrat a la Parròquia de Sant Bartomeu. Per començar s'ha fet la missa solemne presidida per Mn. Miquel Mulet ha comptat amb el cor parroquial. Durant la mateixa, i amb presència de les autoritats locals, s'ha recordat especialment als socis que que ja ens han deixat.

Acabada la missa, i després d'unes paraules del directiu Pep Lluís Celià, recordant que enguany l'associació compleix 39 anys, s'ha fet l'homenatge. Els socis majoris de85 anys han estat obsequiats amb una ensaïmada o un diploma que han rebut de mans del regidor de cultura Miquel Nadal i del president de la Tercera Edat Joan Noguera.

Després el cor de l'Associació dirigit per Mercè Bernat oferí un petit concert i a continuació els socis i autoritats acompanyats per la colla de xeremier i fabioler format per Tomeu i Nico Amengual es dirigiren al local de l'associació on esperava un refresc.

Va ser un emotiu acte que ja és esperat cada any en dates properes a Sant Bartomeu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.