Setmanari d'informació local - 138 anys

Mares Circulares treu 94 kilos de residus de les platges del Port

Els alumnes i professors de l’Institut participen a la neteja del litoral

Els alumnes de l’Institut ajudaren a recollir un total de 94,3 kg de residus.

Les platges del Port de Sóller foren l’escenari el passat divendres d’una profunda neteja. El projecte Mares Circulares fou l’encarregat d’organitzar la iniciativa.
Els membres de Mares Circulares juntament amb els alumnes de secundària i els professors de l’IES Guillem Colom Casasnoves varen sostreure un total de 94,3 quilògrams de residus a les platges del municipi.


Mares Circulares és un projecte de Coca-Cola per cuidar la natura i avançar en el camí de la sostenibilitat. El projecte en xarxa va ser llançat el 2018 amb un triple objectiu: netejar costes, espais protegits i fons marins d’Espanya i Portugal, fomentar el reciclatge i impulsar l’economia circular. A més, l’associació ha conscienciat sobre el reciclatge sensibilitzant a més de 54.000 persones.


Durant aquests anys el projecte ha recollit més d’1,5 tones de residus i 14,4 tones de PET a 297 platges i entorns aquàtics. Fou, en definitiva una bona iniciativa de Mares Circulares a les platges del Port de Sóller la qual comptà amb l’ajuda dels alumnes i professors de l’Institut, que acabaren sent els grans protagonistes de la jornada. El regidor Miquel Nadal també participà en la neteja de les platges.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.