Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació de Comerciants del Carrer de Sa Lluna entrega els dos darrers xecs

Xisco Guasp i Pepa Amengual han estat els guanyadors dels dos vals valorats en 250 euros cada un

Xisco Guasp ha estat un dels dos guanyadors.

L'Associació de Comerciants del Carrer de Sa Lluna ha entregat avui al matí els dos darrers xecs regal. Xisco Guasp i Pepa Amengual han estat els dos guanyadors d'aquests vals valorats en un import de 250 euros cada un. Els premiats podran gastar la citada quantitat en un dels comerços associats.



Després del xec regal aconseguit per Marga Garau referent al premi del passat mes de novembre valorat en 100 euros, restaven dos xecs de major valor pendents de trobar els seus guanyadors. Recordem que l'opció per a poder participar en els sorteigs per guanyar un d'aquests vals s'obtenia fent una compra de Nadal en un dels comerços del Carrer de Sa Lluna. Els clients rebien un número que posteriorment han revisat per saber si havien estat premiats o no amb un dels tres xecs regal que s'han sortejat.



Xisco Guasp i Pepa Amengual disposen ara d'un val cada un de 250 euros que podran gastar en un dels comerços associats als Comerciants del Carrer de Sa Lluna, potenciant i fomentant alhora la compra en el comerç local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.