Setmanari d'informació local - 138 anys

Bernat Reynés Trias és elegit pregoner de la Fira d’enguany

L’Ajuntament va comunicar durant aquesta setmana la seva decisió

Bernat Reynés va fer de Capità Angelats del Firó durant diversos anys.

La Fira 2023 continua encalentint motors. Després de la presentació de les candidates a Valentes Dones de la passada setmana i de l’elecció per votació de la parella guanyadora que es durà a terme demà al C.P. Victòria, durant aquesta setmana s’ha conegut el nom del responsable que iniciarà les festes d’enguany amb el seu clàssic pregó. Bernat Reynés Trias serà el pregoner de la Fira, tal com ho ha comunicat l’Ajuntament de Sóller durant aquests darrers dies.


Reynés, que representà el paper de Capità Angelats del Firó entre els anys 2010 i 2017, serà l’encarregat de pronunciar l’esperat discurs amb què es donaran per iniciades les tradicionals festes de la Fira i el Firó.


En unes declaracions fetes a aquest setmanari, Bernat Reynés explicà que «m’ha sorprès molt la decisió, estic gratament emocionat i il·lusionat per ser el pregoner de les festes del meu poble». A més, afegí que «per a mi és un gran honor, igual que ho ha de ser per a totes les persones que pronunciïn el pregó cada any amb què s’inicia la Fira i el Firó».


Sobre el discurs que farà, va manifestar que «de moment no sé el que diré, tenc mesos per preparar el pregó encara. Però el que sí que sé és que tan sols el fet d’haver de preparar-me’l em sembla molt interessant, perquè em fa remoure-ho tot per aconseguir fer un bon pregó».


Finalment, Reynés va concloure explicant que «la dimensió de ser pregoner de la Fira és molt gran. La gent no és conscient de la seva importància fins que no li arriba. És una sensació igual a la de ser Capità Angelats del Firó. Són moments molt importants i emocionants».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.