Setmanari d'informació local - 138 anys

Les activitats del 8M conclouen amb una exitosa Cursa de la Dona

El Port de Sóller es va tenyir ahir de rosa

El Port de Sóller es va tenyir ahir al matí de rosa.

La segona edició de la Cursa de la Dona es va celebrar ahir al matí al Port de Sóller. Amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, la citada cursa va tancar una intensa setmana amb diverses activitats programades al municipi solleric.

El Port es va tenyir durant tot el matí de rosa. Els participants lluïren camisetes roses per la primera línia de la badia per reivindicar la igualtat en l'actual societat. La cursa arrancà a les 11 hores al moll comercial. Les corredores i els corredors creuaren tot el Port fins a arribar al final del passeig de Can Repic, on feren mitja volta. Seguidament, tornaren per la primera línia i finalitzaren la cursa al camp de futbol Infante Lois. Els participants pogueren elegir fer la prova corrent o a peu.

El bon temps fou protagonista en la jornada d'ahir, ja que un assolellat dia amb uns 25 graus de temperatura acompanyà a totes les corredores i corredors de diferents edats que decidiren participar ahir en aquesta exitosa segona edició de la Cursa de la Dona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.