Setmanari d'informació local - 138 anys

Els alumnes de Primària del Col·legi Sagrats Cors demanen al Ple una jornada per donar sang

Els joves protagonistes s'han apropat a la Sala Magna de l'Ajuntament avui al matí

Els alumnes de Primària del Col·legi Sagrats Cors al Ple d'avui al matí.

El Plenari d'avui al matí ha comptat amb un públic molt especial. Els alumnes de Primària del Col·legi Sagrats Cors han acudit a la Sala Magna de l'Ajuntament. Els motius de la visita han estat varis. En primer lloc, un dels objectius és que els joves coneguin de primera mà el funcionament d'un Ple. I, en segon lloc, i el motiu més important pel que els estudiants s'han desplaçat fins a la Vila, ha estat per sol·licitar una jornada per donar sang al seu centre educatiu.

El Col·legi Sagrats Cors fa molt de temps que prepara un projecte relacionat amb la donació de sang. «Embossa't de vida» és el nom de la iniciativa que l'escola ha posat en marxa. Aquest projecte és un APS, que es tradueix en un aprenentatge i un servei. Aquests tipus de treballs cerquen aconseguir un aprenentatge per als estudiants i oferir posteriorment un servei a la societat. Durant aquests mesos els alumnes d'Infantil, Primària i ESO han estat preparant el projecte, aprenent molt sobre, per exemple, l'aparell circulatori. A més, han rebut les visites d'infermeres i de persones dels serveis de Donació de Sang per explicar el seu funcionament detalladament.

El projecte conclourà el pròxim dilluns dia 20 de març amb l'extracció de sang. La sala d'actes del Col·legi Sagrats Cors es convertirà en un punt de recollida de sang entre les 10 hores i les 14.30 hores. La visita dels alumnes al Ple vol donar rellevància a la cita del pròxim dilluns, a més de fer-la més real pel fet d'haver-la tractat en un Plenari. Els estudiants han demanat al batle Carlos Simarro que deixi a tothom anar a donar sang el pròxim dilluns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.