Setmanari d'informació local - 138 anys

La processó de l'Encontrada i la missa solemne tanquen la Setmana Santa a Sóller

La vall ha viscut amb intensitat i devoció tots els actes

Moment en què la Mare de Déu i Jesús Ressuscitat es troben a Plaça. | Miquel Àngel Canals

Sóller ha viscut amb gran intensitat tots els actes de la Setmana Santa, tant celebracions com processons i que avui s'ha tancat amb la processó de l'Encontrada, la missa solemne de Pasqua i el concert de la Banda de Música.

Com cada any, passades les nou i mitja del matí, la Mare de Déu degudament engalanad, sortia de la Rectoria acompanyada dels tamborers i banderes, mentre a la mateixa hora, Crist Ressuscitat sortia de la parròquia de Sant Bartomeu acompanyat de la banda de Música, entonant la Marxa Triomfal.

Les dues imatges es trobaren davant el Cafè Sóller, moment que en un grup de cantaires dirigits per Mercè Bernat, i acompanyats per músics de la Banda, entonaren l'esperat Regina Coelli versió sollerica, davant un nombrós públic, essent molt aplaudit.

Després d'una inclinació de les dues imatges, continuà la processó amb el recorregut habitual i amb la novetat que entrar a l'església i després de molts d'anys, tornà a ressonar amb força l'orgue parroquial a les mans de Mercè Bernat. I és que arribada la bomba d'aire torna a sonar, tot i no estar encara totalment a punt i necessitar mà de metge. Tot plegat donà solemnitat al dia de Pasqua.

La missa solemne i el concert de la Banda de Música tancaren la intensa Setmana Santa a Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.