Setmanari d'informació local - 138 anys

Mariona Hauf guanya el concurs de textes teatrals

49431
La guanyadora sollerica Mariona Hauf es fa un lloc al món del teatre.

L’Associació Arrel’ART organitza des de fa cinc anys els Concurs de Textos Teatrals En Vi-u. Un certamen d’escriptura teatral breu que s’emmarca dins de les activitats del Tast d’Arts Escèniques · Sóller.


En aquesta ocasió, el jurat format per Danai Delipetrou (guardonada de l’anterior edició), Jaume Terrassa (actor, director i dramaturg) i Cati Eva Canyelles (glosadora) han destacat entre les millor obres el text ETNA escrit per la sollerica Mariona Hauf. Un guardó premiat amb 500€ gràcies al patrocini d’UEnergial.


Hauf va cursar els seus estudis a l’Escola Superior d’Arts Dramàtic de les Illes Balears on es formà com actriu i creadora. Actualment resideix a Barcelona cursant el Màster Oficial en Estudis Teatrals (MUET) entre la UAB i l’Institut del Teatre.


El text guanyador s’estrenarà i es podrà veure representat el proper mes d’agost en la VIII edició del Tast d’Arts Escèniques En Vi-u.


Per altre banda, el guanyador del certamen Joves Dramaturgs ha estat L’Herència del ciutadellenc Enric Pérez, estudiant de 4t ESO de l’institut IES M. Àngels Cardona (Ciutadella de Menorca). Ha estatguanyador del 30è Premi de Narració Curta de l’Illa de Menorca. El premi és de 200 euros

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.