Setmanari d'informació local - 139 anys

L’art tornarà a omplir els carrers el proper 18 d’agost

Els Joves Artistes preveuen que hi hagi un centenar d’expositors a l’edició d’enguany

49621

Ja es coneix la data en què se celebrarà la Nit de l’Art de Sóller d’enguany. Tal com han informat els Joves Artistes durant aquesta setmana, ‘Emplaçam l’Art’, que aquest any arribarà amb la seva segona edició, es farà el divendres dia 18 d’agost. Entre les 19 i les 23 hores els interessats podran conèixer les obres artístiques. Després de l’èxit assolit a l’edició de l’any passat, els protagonistes esperen impacients l’arribada de la jornada per poder oferir a tot el públic local i forà les seves creacions. Cal recordar que la Nit de l’Art és una de les cites artístiques més importants organitzades en el municipi solleric any rere any.


L’edició d’enguany arriba amb un parell de novetats respecte de la del 2022. En primer lloc, els Joves Artistes, organitzadors de l’esdeveniment, volen ampliar el nombre de participants. La previsió que han fet per a enguany és que hi hagi un total de 100 expositors. L’any passat n’hi va haver 80, el que suposaria una ampliació de fins a 20 artistes més a l’edició d’aquest agost.


En segon lloc, cal destacar que la ubicació de l’esdeveniment d’enguany també sirà diferent de la de l’any passat. La Nit de l’Art 2023 es farà des de la Plaça Constitució cap a la Gran Via. Els protagonistes exposaran les seves obres artístiques per tot el recorregut que va entre el nucli del poble i la Gran Via. Aprofitant que l’esdeveniment arribarà fins a la Gran Via, Can Dulce aprofitarà per acollir diverses exposicions o activitats en les seves instal·lacions per tal de recaptar doblers i poder així arreglar la seva teulada.


Una altra novetat és que durant la nit del 18 d’agost hi haurà un artista que crearà un mural de corda, el qual podrà ser presenciat pels interessats que ho desitgin. A més, durant tota la jornada hi haurà música ambient i, per concloure amb la nit artística, s’organitzarà un concert a Plaça, que anirà a càrrec de l’Associació Músics de Sóller. Unes setmanes després es farà al Port de Sóller la Nit d’Artesania.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.