Setmanari d'informació local - 139 anys

Els Estiradors entren avui en tres dies de festes

Visqueren dissabte el preàmbul amb la Trobada de Petits Pintors

49697

La barriada dels Estiradors i Celler es disposa a viure aquest cap de setmana les seves festes després de tres anys sense celebrar-se, tant per la pandèmia com per la partida de l’anterior junta directiva.
Ja el passat dissabte varen viure el seu preàmbul amb la Trobada de Petits Pintors, que va reunir un bon nombre d’infants que feren els seus dibuixos tant a la Plaça com al carrer Moragues, molt ben aconseguits.

I com dèiem avui comencen les festes i a les 18 h hi haurà el concurs de coques dolces, mentre que a les 18.30 h hi haurà un passacarrers d’inici de festes amb els Xeremiers de Sóller i la Batucada Batu-al món, autoritats i Valentes Dones, sortint de les Escolàpies.A les 20.30 h al pàrquing dels Estiradors Sopar a la fresca, ja es venen tíquets pels no socis. Estarà amenitzat per l’humorista Xavi Canyelles i el Màgic Cloquell.

Ja demà dissabte matí, la Cursa Popular i el capvespre a partir de les 16 h, torneig de truc a la Plaça dels Estiradors i el vespre revetlla amb Marblau, Iyagi, Hawaians i Dj Sergi Calero.

I diumenge, a les 17 h, Jocs infantils i pal ensabonat, mentre que a les 19 h, ballada popular amb Aires Sollerics i el vespre al pàrquing, teatre amb el grup Xamo Xamo de Binissalem amb la divertida obra Rigor Mortis. Durant la mateixa es faran les rifes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.