Setmanari d'informació local - 139 anys

La Plaça acollirà demà l’acte d’encesa dels llums de Nadal

L’arbre del Port es va encendre el dissabte.

El centre del municipi lluirà des de demà capvespre l’aspecte nadalenc que molta gent espera ja impacient. La plaça Constitució s’omplirà d’infants que voldran presenciar l’encesa dels llums de Nadal del municipi, que servirà per decorar el nucli de la Vall per a l’ocasió i per donar la benvinguda definitiva al Nadal. L’acte serà acompanyat, com s’ha fet durant els darrers anys, per la música de la Banda infantil de l’Escola de Música de Sóller. A les 18 hores, els joves músics començaran a interpretar el repertori nadalenc preparat per, a les 18.30 hores, donar pas al moment més esperat per molta gent, que serà el de posar en marxa la lluminària nadalenca a Sóller.

Festival de Nadales
L’activitat de demà capvespre no finalitzarà una vegada s’hagin encès els llums de Nadal, ja que, seguidament, la Parròquia de Sant Bartomeu acollirà la 31a edició del Festival de Nadales, muntat pel Grup Sibil·la. L’esdeveniment, que s’organitza en benefici del poble sahrauí, reunirà als centres escolars, els alumnes dels quals oferiran als companys i familiars una llarga llista de Nadales.

Encesa de llums al Port
Finalment, el passat dissabte capvespre fou al Port on es van encendre els llums de l’Arbre de Nadal Sostenible. Els infants presenciaren il·lusionats el moment en què la barriada marinera començà a presentar l’aspecte nadalenc. A més, s’oferiren tallers infantils i es veneren coques en benefici dels viatges d’estudis dels joves. A l’acte hi acudiren, a part d’una llarga llista d’infants, les principals autoritats municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.