Setmanari d'informació local - 139 anys

Maria de Lluc Fiol París, primera presidenta dels Xeremiers

Els Xeremiers de Sóller celebraren aquest passat dilluns una Assemblea amb la qual dugueren a terme un canvi a la seva presidència. Maria de Lluc Fiol París és la nova presidenta de l’agrupació local. De fet, és un canvi rellevant, ja que és la primera volta que una dona exerceix com a presidenta dels Xeremiers. D’aquesta manera, Maria de Lluc Fiol París, de 44 anys, s’ha convertit en la primera presidenta del grup de música tradicional. Cal destacar que la protagonista forma part dels Xeremiers des del 2009.

Per altra banda, qui deixa el seu lloc a Fiol és Pep Toni Jaume. L’antic president ha estat al capdavant de l’agrupació en dues ocasions. Primer, fou president des del gener del 2014 fins al gener del 2019; i, per altra banda, ha presidit els Xeremiers aquesta darrera etapa, concretament des del maig del 2022 fins al gener del 2024. Segons Jaume, «per a mi ha estat una experiència molt enriquidora, acabes fent coses que mai hauries pensat fer».

L’agrupació ha volgut expressar «la nostra gratitud a Pep Toni Jaume pel seu bon fer i la bona gestió duita a terme durant aquests anys i la il·lusió amb la qual encetam aquesta nova etapa liderada per na Mari Lluc Fiol, desitjant-li els millors dels auspicis», conclouen els Xeremiers.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.