Setmanari d'informació local - 138 anys

Aina Puig Pérez i Auba Ensenyat Morell seran les Valentes Dones infantils

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer el nom de les dues nines que enguany representaran a les Valentes Dones infantils, com també a la resta de personatges històrics.

Així, les Valentes Dones infantils seran Aina Puig Pérez, Auba Enseñat Morell, mentre que la resta de personatges seran encarnats per Miquel Arbona Ortiz, Jaume Arbona Rosselló, Pau Miquel Marroig, Xavier Vallespir Sureda, Eloy Oliver Ramis, Lluc Martorell Bisbal, Adrià Marroig Gómez, Joan Noguera Morell, Gerard Moragues Colom, Miquel Bover Coll i Martín Vicho Mihajlovic.

En aquest darrer cas manca decidir a quin personatge representarà cada nin, el que es decidirà un cop es provin els vestits en properes setmanes.

Aina Puig Pérez té 7 anys i estudia segon de Primària al CEIP Es Puig i a més fa un bon nombre d’activitats, ja que estudia música, flauta i fabiol, a més de practicar gimnàstica rítmica i ball de bot.
Finalment forma part de l’Agrupament Escolta Capità Angelats.

Es mostra molt contenta de ser Valenta Dona i li agraden els coets i l’Ofrena al Monument i anar a Can Tamany.

Alba Ensenyat Morell té 7 anys i estudia al CEIP Pere Cerdà del Port de Sóller fent segon de Primària .
Juga al bàsquet, estudia anglès i fa manualitats que li agraden molt.

També està molt contenta per ser Valenta Dona. Li fa especial il·lusió l’acte de la investidura.

Tot i no anar a la mateixa escola, les dues es coneixien ja que coincidiren a la guarderia Mondaura de l’Horta. Les seves mares i padrines ja fan els vestits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.