Setmanari d'informació local - 139 anys

Can Dulce ja du recaptat un quart del pressupost per reparar el sostre

El centre suma més de 25.000 euros gràcies a la iniciativa solidària

El centre cultural de Can Dulce continua amb la recaptació de fons pel seu principal projecte, que és el de reparar el sostre del seu edifici ubicat a la Gran Via. Gràcies a la iniciativa llençada per l’associació anomenada ‘Teules per Can Dulce, Cultura per tothom’, Can Dulce disposa ja de més d’un quart del pressupost necessari per poder fer l’actuació a la teulada del centre.

Concretament, segons una darrera actualització proporcionada pel centre, l’associació disposa ja del 26% del total per poder fer front al gran objectiu marcat pels membres de la nova junta, que recordem es va renovar el passat mes de juny. En total, el centre suma ja recollits més de 25.000 euros. Cal destacar que l’obra de la teulada de l’edifici està taxada en uns 100.000 euros.

Sobre les darreres aportacions que ajuden a continuar augmentat la citada xifra, es poden destacar els 360 euros per l’apadrinament de teules; 200 euros de donatius diversos; 115 euros per l’activitat Conte Kids & Us; 75 euros per la venda de bosses; 430 euros gràcies al tast de vi; 70 euros pel curs de Thermomix; 1051 euros pel Concert dels Xeremiers de Sóller; i 1257 euros gràcies al teatre ‘Efectes Secundaris’, representat fa unes setmanes al C.P. Victòria i que va aconseguir reunir fins a més de 150 persones.

Totes aquestes activitats han ajudat al fet que el centre disposi, en menys d’un any que fa que es posà en marxa la iniciativa, de més d’un quart del pressupost previst per poder actuar a la teulada.
Des de l’associació donen les gràcies a tota la gent que està col·laborant amb aquest projecte que ajudarà a reforçar un dels espais culturals més emblemàtics del poble.

Pintxos a benefici de Can Dulce

Can Dulce organitza aquest cap de setmana una nova activitat que anirà a benefici de la seva teulada. Concretament, serà el diumenge a partir de les 12 hores quan el bar Sa Via acollirà un vermut on s’oferiran diversitat de pintxos als assistents. A més, l’esdeveniment comptarà amb la música del dj local Toni Socias, qui amenitzarà tots els presents amb les seves millors cançons actuals i de fa uns anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.