Setmanari d'informació local - 138 anys

Arranca avui un cicle de concerts organitzat per Waltraud Mucher

La cantant, Bradbury i Farrán retran homenatge al compositor Bruckner

57619

La Vall s’omplirà de música durant aquestes setmanes. La cantant Waltraud Mucher ha organitzat un cicle de quatre concerts que arranca avui mateix. En aquestes actuacions es podran escoltar diversitat d’estils musicals i comptaran amb diferents i prestigioses col·laboracions.

Així, avui arriba la primera de les quatre actuacions organitzades per la mezzosoprano. Des de les 20.30 hores, l’Església de l’Hospici acollirà el concert ‘Tango y Vino’, a càrrec del cantant i guitarrista de tangos Martin Alvarado, de Buenos Aires. Per altra banda, el pròxim dimecres 27 l’Hospici tornarà a ser escenari d’una actuació des de les 18 hores, en aquesta ocasió del Concert de Setmana Santa, on Mucher, la pianista Suzanne Bradbury, i el pianista i compositor Ramón Farrán interpretaran obres de Bach, Bruckner i Schubert, entre altres. Ja passant al mes d’abril, el dilluns dia 1 i el diumenge 21, la Finca Ca’n Belle, a Béns d’Avall, acollirà, en primer lloc, un concert de Blues-Band i Big YuYu, i, en segon lloc, de la Banda Syndicate i Andrei Quint. Cal reserva prèvia per als concerts.

Homenatge a Bruckner
Finalment, Mucher, Bradbury i Farrán retran homenatge al prestigiós compositor Anton Bruckner, per complir-se enguany 200 anys del seu naixement. En primer lloc, el diumenge a la Parròquia de Sant Bartomeu, durant el ‘Sermó de les set paraules’, Bucher i Farrán interpretaran el ‘Christus Factus Est’, de Bruckner. Per altra banda, com ja s’ha dit, al concert del dia 27 sonaran també obres d’un dels compositors més rellevants de la història.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.