Setmanari d'informació local - 138 anys

L'artista Marta Bejarano pintarà el retrat del pròxim fill il·lustre de Sóller, Albert Hauf

La Sala Magna de l'Ajuntament ha acollit avui al matí l'acte de presentació

L'artista local Marta Bejarano serà l'encarregada de pintar el retrat del pròxim fill il·lustre de Sóller, Albert Hauf. Cal recordar que en una Junta de Govern del passat mes de gener es va aprovar per unanimitat proposar a Hauf com a fill il·lustre. Per aquest motiu, la Vila decidí posar-se en contacte amb Bejarano, graduada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, per tal que fos ella qui s'encarregués de la representació del nou fill il·lustre de Sóller.

La Sala Magna de l'Ajuntament ha acollit avui al matí una roda de premsa que ha servit per presentar a l'artista local com l'encarregada de fer l'obra. A l'acte d'avui han assistit Bejarano; el batle de Sóller, Miquel Nadal; la regidora de Cultura, Antònia Frau; l'historiador i arxiver municipal, Antoni Quetglas, que s'encarregarà de redactar l'informe sobre Hauf; i familiars del protagonista Hauf, que resideix actualment a València.

El nomenament del nou fill il·lustre es durà a terme durant les festes de Sant Bartomeu, concretament, segons ha informat Frau, el dissabte 24 d'agost, mateix dia en què Bejarano presentarà la seva creació artística, per a la que emprarà la tècnica de pintura a l'oli caracteritzada pel realisme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.