Setmanari d'informació local - 138 anys

La Flama de la Llengua recorrerà demà capvespre els carrers del municipi

59111
Un grup d'alumnes dels centres educatius d'Alcúdia corrent avui al matí portant la Flama de la Llengua durant el Correllengua 2024.

El Correllengua entrarà demà capvespre a Sóller. Concretament, la Flama de la Llengua passarà pel municipi a partir de les 19 hores després d’haver recorregut diferents pobles de la Serra de Tramuntana. El Correllengua és una activitat organitzada pels Joves de Mallorca, que té com a principal propòsit defensar el català. L’Obra Cultural de Sóller s’ha encarregat d’organitzar l’esdeveniment a la Vall, el qual tendrà diverses parts.

En primer lloc, des de les 19 hores es durà a terme a la plaça Constitució l’espera festiva de la flama, on la batucada Batu-al-món animarà els presents; els escoltes oferiran jocs als infants; i els Joves Artistes muntaran una exposició. Per altra banda, cap a les 19.30 hores, la Flama de la Llengua, que vendrà ja de Deià, començarà el seu recorregut sortint de Son Angelats, i passant per carretera Desviament; carrer Cetre; Gran Via i Can Dulce (on els participants s’ajuntaran per arribar tots plegats a Plaça); Rectoria; carrer Bauçà i Plaça. La Flama arribarà al nucli acompanyada dels Xeremiers, i allà s’hi celebrarà l’acte central i s’improvisaran glosses. I, a les 20.30 hores, l’Estol oferirà una ballada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.