Setmanari d'informació local - 139 anys

Les Jornades d’Estudis se centraran en cinema i teatre

Divendres es presentà el llibre de les jornades de l’any passat

Les Jornades d’Estudis Locals de Sóller i Fornalutx, que aquest passat any compliren la seva majoria d’edat, ja tenen, com cada any, el seu llibre, que va ser presentat el passat divendres a la Sala Magna, on es donaren cita els batles de Sóller i Fornalutx, els membres del GRES, grup organitzadors i la majoria d’autors de les ponències que s’hi presentaren.

Josep Morell González, responsable del GRES destacant que en 18 anys no sols es manté el nombre de ponències presentades, sinó que han augmentat, i també la gran quantitat de dades i informació que en els diferents edicions de les jornades s’ha recollit, a més de la gran varietat temàtica.

Igualment va agrair als ponents la seva participació, ja que sense la qual les jornades no serien possible, com també la dels dos ajuntaments des de la primera edició.

De fet, els dos batles, Miquel Nadal i Xisco Marroig, coincidiren en mantenir el suport a les jornades i la seva importància per la quantitat d’informació inèdita que es recull cada any.

Les Jornades del 2024
També s’aprofità per presentar les XIX Jornades d’Estudis i obrir el termini de presentació de ponència, i que enguany es faran a Sóller, en lloc pendent de confirmar, els dies 8 i 9 del proper mes de novembre.

Aquesta edició estarà dedicada, com era previsible, al teatre i cinema a la Vall, tema de màxima actualitat, i no precisament per fer un balanç en positiu.

També es va anunciar que la ponència inaugural serà a càrrec de la Doctora Maria Magdalena Brotons, professora de la UIB de Ciències Històriques i Teories de les arts i de la història del cine.

Les bases de les Jornades són les mateixes de cada any, esmentant que el termini per presentar els resums de les ponències, que han de ser originals i inèdites i tenir un màxim de 15 pàgines, i la confirmació de la participació serà el 18 d’octubre i les comunicacions completes el 31 de desembre.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.