Setmanari d'informació local - 139 anys

L’Institut i el Pere Cerdà del Port, units per la cuina

El Museu de la Mar acollí una activitat per conèixer els peixos

Els estudiants de l’Institut i del Pere Cerdà s’ajuntaren al Museu.

La passada setmana, i fruit d’un conveni de col·laboració entre els tres centres, s’ajuntaren l’Institut de Sóller, el col·legi Pere Cerdà i el Museu de la Mar del Port per viure plegats una enriquidora activitat. Concretament, els protagonistes de l’esdeveniment foren els alumnes de grau mitjà de l’Institut i els de cinquè de Primària del Pere Cerdà, que es reuniren a l’interior del Museu de la Mar. Entre altres, els participants de diferents edats aprofitaren per conèixer els principals tipus de peix que hi ha en els mercats de l’Illa, i els usos que se’ls pot donar a aquests.

A més, es va fer una dolça sessió de rebosteria on els més grans feren per una estona de professors als més joves. Amb la il·lusió com a ingredient principal, decoraren galetes amb motius inspirats en els peixos de la mar Mediterrània. Fou una manera deliciosa de parlar sobre sostenibilitat, temporada i tradició a partir del calendari de les illes. El museu s’omplí d’aromes dolces i colors gràcies a l’activitat conjunta.

Els responsables dels centres educatius i del mateix museu celebraren el resultat de l’activitat, confirmant el reforç que s’està duent a terme dels vincles que uneixen la comunitat educativa amb el museu. De fet, durant l’any s’ha celebrat diverses activitats d’aquest tipus, i està previst que per al pròxim curs es treballin noves temàtiques.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.