Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB vol aclarir aviat qui entrarà al Govern

680

La portaveu del PSIB, Pilar Costa, ha demanat a Podem que aclareixi si el veto a la presidència de les institucions als candidats socialistes és «definitiu» i ha assegurat que aquests vetos «no són bilaterals».

En roda de premsa amb motiu de la reunió de l'Executiva del PSIB, Costa ha explicat que la seva preocupació màxima són les  Balears i «exclusivament les Balears», tot i que respecta «qualsevol plantejament, estratègic o no que véngui de fora de les Illes».

Costa ha assenyalat que la seva formació advoca per un Govern «a tres», però que també està disposada a un Govern de dues o d'una sola força, ja que «comença a ser urgent» que es defineixin les postures dels partits polítics.

Així, ha assegurat que el primer que volen saber és «quins partits volen formar part del Govern» per començar a treballar en l'organigrama, ja que, d'altra banda, sí que estan arribant a «acords programàtics».

«Estam en un moment d'emergència social i la gent vol que arribem a pactes, el PSIB no veta cap partit d'esquerres, tot el contrari, feim una crida a un acord de govern de les tres forces d'esquerra», ha assegurat la socialista.

Segons ha dit, en el PSIB mantenen «una línia coherent» i demanen «el mateix respecte» a la seva formació, ja que, segons ha dit, «no som ni més ni menys, estam en condicions d'igualtat».

En aquest sentit, ha precisat que mentre no formen un Govern, José Ramón Bauzá «segueix presidint un Executiu en funcions i segueix prenent decisions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.