Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Assemblea de Docents i la FAPA valoren positivament les mesures dels partits contra la LOMQE

777
L’Assemblea de Docents i la FAPA han valorat molt positivament les mesures que han presentat els partits del pacte en contra de la LOMQE. | Arxiu

L’Assemblea de Docents i la FAPA han valorat molt positivament les mesures que han presentat els partits del pacte en contra de la LOMQE. L’Assemblea, en aquest sentit, ha considerat que la determinació de què el primer Consell de Govern prendrà mesures per iniciar la immediata derogació de la norma és «quelcom esperançador».

Els docents interpreten que aquesta immediata derogació tindrà efectes sobre el mateix començament del pròxim curs 2015­-2016. A més, han considerat que el compromís de mantenir les plantilles globals dels centres és satisfactori i que s'asseguri que pel curs vinent no disminuiran les hores de filosofia, música, plàstica o tecnologia els fa pensar, tot i la manca de concreció del text, que la normativa actual deixarà de ser-­ho durant les pròximes setmanes.

Els docents també han valorat molt positivament que es manifesti que es donarà suport als centres perquè no hagin de canviar llibres de text. Finalment des de l’Assemblea volem agrair als diferents partits les seves paraules, paraules que ells els hi havíem reclamat.

Satisfacció
La FAPA, per part seva, ha celebrat amb satisfacció les primeres manifestacions dels partits polítics, ja que demostren una «sensibilitat i una postura antiLOMCE» que sintonitza amb el que ells han reclamat des de la comunitat educativa.

L’entitat, també ha volgut expressar la seva confiança en un futur govern que vol transmetre quines són les seves conviccions en matèria educativa per transmetre «tranquil·litat» en un moment delicat i han esperat que entre els partits i la comunitat educativa es puguin conduir la situació pel millor camí.

L’entitat, en aquest sentit, també espera la constitució del nou Govern «el més aviat possible» per posar fil a l'agulla en l'elaboració i execució de les mesures necessàries, a més d'evitar més actuacions del govern en funcions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.