Setmanari d'informació local - 138 anys

El TIL queda definitivament «enterrat»

967

El Govern ha anunciat avui divendres que el Tribunal Suprem ha acceptat el desistiment del recurs de cassació per defensar el TIL contra la sentència que l'anul·lava, de manera que el decret queda definitivament suspès.

Així ho ha informat el portaveu del Govern, Marc Pons, durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern, on ha assenyalat que no hi haurà costos i que «amb això queda finalitzada una qüestió que per a nosaltres era molt important».

Cal recordar que derogar el TIL era un dels principals punts del programa de govern i de les promeses electorals dels diferents grups del pacte. Al costat de la derogació de la Llei de símbols, ha estat una de les primeres mesures del nou executiu.

Han passat dues setmanes des que el Consell va acordar autoritzar a l'Advocacia de la Comunitat Autònoma a desistir dels tres recursos de cassació per defensar el TIL davant el Tribunal Suprem.

En aquest moment, Pons ha afirmat que tot i desistir dels recursos ja suposa el «enterrament» del TIL, els consellers farien una proposta de derogació específica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.