Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament de Sencelles aprova destinar el 10% del sou del batle a Serveis Socials

972
El ple va aprovar divendres per unanimitat la modificació pressupostària per a destinar el 10% del sou del batle, Joan Carles Verd, a la partida de Serveis Socials. | El Pi

L’Ajuntament de Sencelles es compromet amb la lluita social. El ple va aprovar divendres per unanimitat la modificació pressupostària per a destinar el 10% del sou del batle, Joan Carles Verd, a la partida de Serveis Socials.

Verd, en aquest sentit, deixarà de tenir dedicació exclusiva per tenir una dedicació parcial i el romanent, de 1850 euros l’any, es destinarà al rebost solidari i a benestar social.

Una altra de les mesures que es varen aprovar en el ple va ser l’autorització de dur armes a la policia local i la proposta de l’equip de Govern de fer una enquesta popular sobre l’hora de celebració dels plens.

De moment els plenaris se celebren de forma alternativa a les 12 i les 19 hores, amb aquesta mesura, explica el batle, «es vol fer una consulta popular que permeti més participació de la gent a l’ajuntament.» L’enquesta, una nova dinàmica de gestió més transparent, es farà a través del lloc web o amb urnes al consistori.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.