Setmanari d'informació local - 138 anys

Admesos els quatre contenciosos contra la LOMQE de l’Assemblea de Docents

979

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears ha admès a tràmit els quatre contenciosos administratius contra el desplegament de la LOMQE interposats per l'Assemblea de Docents.

Segons ha assenyalat l'entitat en un comunicat, l'Assemblea va interposar el 18 de juny passat al Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears quatre recursos contenciosos administratius contra els Decrets 34/2015 i 35/2015, que fixen els currículums d'ESO i batxillerat i contra les corresponents ordres d'aplicació.

D'aquesta manera, els quatre contenciosos interposats per l'Assemblea de Docents contra els instruments de desenvolupament de la LOMQE es troben en tramitació.

La Conselleria d'Educació i Universitat ha estat requerida per aportar els expedients administratius. D'aquesta manera està, per tant, a l'espera del futur judicial pel que fa a l'efectiva aplicació o no dels currículums aprovats pel Govern de Bauzá. Segons el contingut d'aquests expedients, es valorarà la sol·licitud al TSJIB de suspensió cautelar d'aquesta normativa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.