Setmanari d'informació local - 138 anys

March es reuneix amb el ministre d’Educació per demanar la paralització de la LOMQE

El conseller ha traslladat al ministre la postura del Govern de les Illes Balears contrària a la LOMQE tant en la seva filosofia com amb la seva estructuració

1051
Moment de la reunió entre March i el ministre d'Educació espanyol. | CAIB

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, s’ha reunit aquest dimecres horabaixa amb el ministre d’Educació, Cultura i Esports, Iñigo Mendez de Vigo a la seu del Ministeri a Madrid, segons el conseller l’objectiu principal d’aquesta trobada ha estat demanar la paralització del calendari d’aplicació de la LOMQE.

El conseller ha traslladat al ministre la postura del Govern de les Illes Balears contrària a la LOMQE tant en la seva filosofia com amb la seva estructuració. A més, ha fet especialment esment en qüestions com les revàlides que marca aquesta llei i que han creat molta incertesa i preocupació.

March ha demanat la paralització d’aquesta reforma educativa i «aprofitar l’aturada per dialogar amb tot el col·lectiu educatiu per intentar arribar a un acord de mínims que permeti després de les eleccions elaborar una llei educativa estable per a tota Espanya».

En aquest sentit, el conseller ha explicat que un dels objectius del seu govern és treballar per a un pacte social i polític educatiu que serveixi per millorar la qualitat de l’educació a les Illes i «que aquest objectiu s’hauria de plantejar a l’àmbit estatal».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.