Setmanari d'informació local - 138 anys

Inspecció de Treball farà 1.300 actuacions a partir d'aquest dilluns contra l'explotació laboral

1116

La Direcció general de Treball, Economia Social i Salut Laboral i Inspecció de Treball han programat de manera coordinada un total de 1.300 actuacions a totes les Balears que es duran a terme a partir d'aquest dilluns i fins al mes de setembre emmarcades en el Pla de Lluita contra l'Explotació Laboral.

D'aquestes 1.300 inspeccions, el principal objecte de seguiment serà la contractació temporals i a temps parcial, 650 es realitzaran a Mallorca, 325 a Eivissa i Formentera i altres 325 a Menorca.

Segons va explicar el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, la setmana passada, «l'objectiu d'aquesta actuació és aconseguir un canvi de model basat en una ocupació de qualitat que beneficiï les condicions laborals dels treballadors i millori l'oferta dels nostres productes i serveis».

Negueruela va remarcar que els principis que orienten aquesta campanya són «aconseguir condicions laborals dignes i estabilitat a la feina, al mateix temps que es frena la competència deslleial i es millora l'oferta de productes i serveis».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.