Setmanari d'informació local - 138 anys

PSIB, Podemos i MÉS critiquen el nomenament d'Antoni Bauzá i demanen una comissió urgent de control d'IB3

1261

PSIB, Podem, MÉS per Mallorca i Més per Menorca han criticat el nomenament d'Antoni Bauzà com a director d'IB3 Televisió, una decisió que consideren un fet «irresponsable i deslleial» i han registrat un escrit al Parlament amb el qual sol·liciten de manera urgent una comissió de control de l'ens.

Així ho han anunciat els portaveus d'aquests grups, que esperen que aquesta comissió pugui tenir lloc d'aquí a «una o dues setmanes» perquè l'actual director general d'IB3, Josep Maria Codony, informi dels motius del nomenament.

«Que Codony doni explicacions», ha demanat Costa abans que Abril hagi incidit que l'ens públic «no és possessió de ningú» i hagi criticat que s'aprofiti el «buit» que hi ha actualment a la cadena per fer aquest tipus de nomenaments.

Mentrestant, segons la portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, el nomenament «demostra que necessitam un canvi del model d'arrel», i, per part del PI, Jaume Font ha mostrat la seva «sorpresa» davant la notícia i ha considerat que no té sentit que un equip directiu que ha de romandre en el càrrec a tot estirar sis mesos s'encarregui de nomenar càrrecs.

Aquesta «última jugada de Codony no està bé», ha dit Font abans de criticar que els grans partits sempre intentin fer «la traveta als altres».

També Ciutadans s'ha mostrat «sorprès per la interinitat de la televisió», mentre que el PP ha desmentit que el nomenament hagi sortit del seu partit.

«Hem estat els primers sorpresos perquè se'ns atribueixi. Respectam la independència del director general en les seves decisions», ha declarat Margalida Prohens.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.