Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Inca aposta per promocionar el comerç local

1500
Moreno, Bonet i Ginard durant la reunió mantinguda aquesta setmana. | Ajuntament d'Inca

Inca vol promocionar el comerç local. El conseller insular d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, i la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard s’ha reunit aquesta setmana amb el batle d’Inca, Virgilio Moreno, per xerrar dels programes de col·laboració de la institució insular amb l'Ajuntament d'Inca.

«Creiem que és necessari afavorir que juntament amb altres institucions es pugui posar en marxa projectes per atreure visitants cap a la nostra ciutat i així reactivar l'economia local», ha dit Moreno.

El batle d’Inca ha explicat la intenció del consistori per desenvolupar la informació turística del municipi. En aquest sentit la directora insular de Turisme ha explicat les diverses eines que té a l'abast el Consell de Mallorca per ajudar a la ciutat, no tan sols en l'àmbit econòmic sinó pel suport tècnic per conformar productes interessants per atreure visitants.

Segons el consistori durant la reunió també s'ha parlat de les línies de suport, que es desenvoluparan des de la institució insular, pels programes de promoció econòmica i artesania de Mallorca. «Volem treballar de la mà del Consell potenciar els aspectes que han fet del comerç inquer una referència a l'illa», ha comentat Moreno.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.